Предната стаичка на месарницата представляваше едно тясно помещение с тезгях и забити в него ножове. Зад него висяха на яки куки бутове и току що заклани животни. Със сатърче или голям нож в ръка месарят режеше от тях на клиентите. От тавана висяха луканки, кървавици и други трайни колбаси. Вътре винаги миришеше на прясна кръв и рояци мухи кръжаха над месото, лепейки се по него.
Ценова листа:Свинска пържола (200 гр) -16 ярни
Пилешка пържола (100 гр) -10 ярни
Телешка пържола (200 гр) -20 ярни
500 гр свинско месо за шишчета (нарязано) -55 ярни
1 кг телешко от бут -80 ярни
300 гр контрафиле -70 ярни
Свински ребърца (500 гр) -40 ярни
Свински гърди (500 гр) -40 ярни
Цяло пиле (1 кг) -50 ярни
Цяло агне (12 кг) -200 ярни
Цял заек (3 кг) -70 ярни
500 гр дреболийки -30 ярни
500 гр пилешки дробчета -60 ярни
500 гр кайма -50 ярни
Наденица (400 гр) -10 ярни
Карначе (250 гр) -8 ярни
Луканка (500 гр) +500 кръв -100 ярни
Суджук (300 гр) + 500 кръв -100 ярни
Кървавица (400 гр) +450 кръв -90 ярни
Спържа (300 гр) +200 кръв -40 ярни
Пушен салам (350 гр) +350 кръв -70 ярни
*Кръв е добавена само към продуктите, които се консумират в сурово състояние.
НПЦ-та:Уилям Хамънд – месар, 45 години
На външен вид Уилям изглеждаше изключително кръвожаден, какъвто беше и всъщност. Бил е възпитаник на академията в града, но не е успял да завърши. Изключили го заради лошо повечедине. Сега припечелваше в месарницата си и не прапускаше да каже на клиентите как точно е умряла храната им.