Всеки се променя, независимо дали това става в краткия миг на човешкото съзряване или във вековното помъдряване на елфа. Знанието е тежко бреме, а безсмъртието - наказанието, което трябва да изтърпиш, за да получиш знанието.
 
ИндексКалендарГалерияВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход

- Условия за регистрация


Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия
Правила на форума: 1 . Споровете с Екипа са забранени! 2 . Преди да питате за нещо, погледнете FAQ/Въпроси и отговори за информация. 3 . Некултурно, грубо и неприлично поведение в постовете или коментарите ще е последвано с предупреждение . Ще получите само едно предупреждение! 4 . Навсякъде в сайта и във Форума се пише ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на кирилица! Всички постове, написани на латиница, ще бъдат санкционирани незабавно! 5 . Всякакъв вид СПАМ е забранен! 6 . Тема, която е пусната в грешен раздел на Форума, ще бъде заключвана, след като бъде забелязана! 7 . В коментарите в дадена тема се дискутира само дадената тема. Всички други коментари ще бъдат трити от Екипа! 8 . При опит за чийтване, даденият потребител ще губи акаунта си на мига, без предупреждение! При повторно нарушение, потребителят получава БАН по IP! 9. Аватарите са по 150 пиксела, височина не по-голяма от 200 пиксела и размер на файла не по-голям от 64kB.. Аватари с по-голям размер от този, неприлични, неподходящи и нарушаващи другите правила ще бъдат трити от профилите! Правила на РПГ-то: 1. Не използвайте Power Play! Героите ви ще станат силни, когато му дойде времето и само ако вие се грижите добре за тях. 2. Героят ви не може да се намира на две места едновременно! 3. Задължително е имената на героите ви да отговарят на расата, която сте си избрали. Също така не използвайте имена от филми, сериали, анимета, книги и т.н. Може да ви се струва много готино елфът ви да се казва Ичиго например, но това звучи нелепо в настоящата обстановка. За оригиналността на имената можете да прочетете повече в системите. 4. Ако към описанието на героя си искате да добавите снимка, то нека тя да не е на реален човек (актьор например). Можете да намерите негова рисунка, или просто оставете въображението си да работи извън ликовете на съвременните холивудски величия. Ако сте елф и искате да имате картинка към описанието, не слагайте такава с нормална форма на ушите. Намерете си такава с остри уши или с уши, скрити от коса. Може дори да модифицирате тази подробност с помощта на фотошоп. 5. Не си саморазказвайте и не разказвайте от името на друг играч. Нямате право да решавате изход от битка или да слагате думи в чужда уста.